- Aprašymas
- Žaliasis pesto padažas (indeliuose)
- Sudedamosios dalys
- augaliniai aliejai įvairiomis proporcijomis (rapsų, saulėgrąžų), bazilikai (34 %), gliukozės sirupas, PIENO išrūgos, druska, ANAKARDŽIAI, bulvių dribsniai, SŪRIS (PIENAS, valgomoji druska, fermentas), SŪRIS PARMIGIANO REGGIANO DOP (PIENAS, valgomoji druska, šliužo fermentas); PIENO išrūgų baltymai, natūrali kvapioji medžiaga (iš PIENO), česnakai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga pieno rūgštis, prieskoniai. Gali būti ŽEMĖS RIEŠUTŲ ir kitų RIEŠUTŲ pėdsakų.
- Alergenai
- Sudėtyje yra: riešutų ir jų produktų
- Gamintojo kontaktai
- „F.lli Saclà S.p.A.“, P.za Amendola 2, 14100 Asti, Italija
- Laikymo sąlygos
- Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve, rekomenduojama suvartoti per 2 savaites. Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 20°C.
- Pakuotė
- PET
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 1852,00 kJ / 448,00 Kcal |
Riebalai | 43,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 5,50 g |
Angliavandeniai | 12,00 g |
Cukrūs | 5,70 g |
Baltymai | 3,00 g |
Druska | 3,00 g |
Rekomenduojama paros norma
-
Energinė vertė
448 Kcal
1852 kJ
22,4% -
Riebalai
43 g
61,4% -
Sočiosios riebalų rūgštys
5,5 g
27,5% -
Angliavandeniai
12 g
4,6% -
Cukrūs
5,7 g
6,3% -
Baltymai
3 g
6% -
Druska
3 g
125%
Kita informacija
- Grynasis kiekis (g/ml):
- 180
- Prekės ženklas:
- SACLA
- Tiekėjo kontaktai:
- „F.lli Saclà S.p.A.“, P.za Amendola 2, 14100 Asti, Italija
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.