VILKYŠKIŲ jogurtas su braškėmis, 3,6 % rieb., 200 g

VILKYŠKIŲ jogurtas su braškėmis, 3,6 % rieb., 200 g

€0,89
€4,45/kg
Aprašymas
Burnoje tirpstantys braškių gabalėliai ypač patiks gaivių, natūralių skonių mėgėjams.
Sudedamosios dalys
Nugriebtas PIENAS, braškių priedas 14% (cukrus, braškės 35%, geriamasis vanduo, modifikuotas kukurūzų krakmolas, tirštikliai: karageninas ir pupenių derva, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: natrio citratai ir citrinų rūgštis, juodųjų morkų sulčių koncentratas, dažiklis: karotenai, natūrali kvapioji medžiaga), GRIETINĖLĖ, cukrus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, PIENO baltymai, želatina, tirštiklis: pektinai, JOGURTO bakterijų kultūros (ne mažiau kaip 1x107 ksv/g).
Maisto priedai
E331, E440, E412, E407, E160a, E330
Laikymo sąlygos
Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 6°C.
Pakuotė
Plastikas

Maistinė vertė (100 g/ml)

Energinė vertė 422,00 kJ / 100,00 Kcal
Riebalai 3,60 g
Sočiosios riebalų rūgštys 2,10 g
Angliavandeniai 13,60 g
Cukrūs 12,00 g
Baltymai 3,20 g
Druska 0,06 g

Rekomenduojama paros norma

  • Energinė vertė 100 Kcal
    422 kJ
    5%
  • Riebalai 3,6 g
    5,1%
  • Sočiosios riebalų rūgštys 2,1 g
    10,5%
  • Angliavandeniai 13,6 g
    5,2%
  • Cukrūs 12 g
    13,3%
  • Baltymai 3,2 g
    6,4%
  • Druska 0,06 g
    2,5%

Kita informacija

Kilmės šalis:
Lietuva
Grynasis kiekis (g/ml):
200
Prekės ženklas:
Vilkyškių
Tiekėjo kontaktai:
VILKYŠKIŲ PIENINĖ, AB
Tiekėjas:
maxima

Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.