Traškių sausainių skonio avižinis batonėlis MA BAKER, 100 g
- Aprašymas
- Avižinis batonėlis MA BAKER traškaus sausainio skonio 100g
- Sudedamosios dalys
- AVIŽOS (32%), JOGURTINIS glaistas (22%), (cukrus, hidrinti ir iš dalies hidrinti augaliniai riebalai (palmių branduolių aliejus), JOGURTO (iš PIENO) milteliai (9%), saldūs išrūgų (PIENO) milteliai, emulsiklis: saulėgražų lecitinas, natūrali kvapioji medžiaga), augaliniai aliejai (palmių aliejus, augalinis aliejus), auksinis sirupas, sausainių gabaliukai(4%) (cukrus, kakavos sviestas, PIENO milteliai, išrūgų (PIENO) milteliai, nehidrinti augaliniai riebalai, emulsiklis (SOJOS lecitinas), vanilės skonis), glicerinas, cukrus, SOJOS miltai, natūrali kvapioji medžiaga.
- Laikymo sąlygos
- Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 25°C.
- Pakuotė
- Plastikas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 1985,00 kJ / 475,00 Kcal |
Riebalai | 26,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 13,60 g |
Angliavandeniai | 54,20 g |
Cukrūs | 29,10 g |
Baltymai | 6,00 g |
Druska | 0,13 g |
Rekomenduojama paros norma
-
Energinė vertė
475 Kcal
1985 kJ
23,8% -
Riebalai
26 g
37,1% -
Sočiosios riebalų rūgštys
13,6 g
68% -
Angliavandeniai
54,2 g
20,8% -
Cukrūs
29,1 g
32,3% -
Baltymai
6 g
12% -
Druska
0,13 g
5,4%
Kita informacija
- Kilmės šalis:
- Didž. Britanija
- Grynasis kiekis (g/ml):
- 100
- Prekės ženklas:
- MA BAKER
- Tiekėjo kontaktai:
- UAB Mega Baltic, Naugarduko g. 100, LT-03160, Vilnius
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.