- Aprašymas
- Mozzarella yra šviežias, švelnus, lengvas, nebrandintas sūris. Mocarela vadinami kelių porūšių itališki švieži sūriai, kurie gaminami naudojant sukimą ir pjaustymą. Mozzarella“ (it. mozzarella fior di latte) sūris pagamintas iš šviežio pasterizuoto karvių pieno. Jis laikomas sūryme, neturi žievės. Sūris yra blyškios, vos gelsvos spalvos, sūrio žievė ir minkštimas yra beveik tokios pat spalvos dėl trumpo šio sūrio brandinimo.
- Sudedamosios dalys
- Pasterizuotas PIENAS, valgomoji druska, bakterinis raugas, mikrobiologinės kilmės fermentas.
- Naudojimo instrukcija
- Produktas paruoštas vartojimui
- Laikymo sąlygos
- Laikymo temperatūra: nuo 2°C iki 6°C.
- Pakuotė
- Polietilenas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 1044,00 kJ / 251,00 Kcal |
Riebalai | 23,30 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 16,80 g |
Angliavandeniai | 0,13 g |
Cukrūs | 0,00 g |
Baltymai | 34,00 g |
Druska | 2,00 g |
Kita informacija
- Grynasis kiekis (g/ml):
- 130
- Prekės ženklas:
- ROKIŠKIO GIAN LUCA DEMARCO
- Tiekėjo kontaktai:
- Rokiškio pienas, UAB
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.