- Sudedamosios dalys
- Tešla 50% (+/- 3%): kvietiniai MILTAI (ES), vanduo, druska, saulėgrąžų aliejus; mėsos įdaras 50% (+/- 3%): kiauliena (75%) (ES), vanduo, svogūnai, druska, prieskonių mišinys (krapai, juodieji pipirai, kvapieji pipirai). Produkto sudėtyje gali būti alergenų: LAKTOZĖS, SALIERŲ, GARSTYČIŲ SĖKLŲ, SEZAMO SĖKLŲ, SOJOS.
- Naudojimo instrukcija
- Prieš gaminat išimkite koldūnus iš pakuotės, suberkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite. Kai koldūnai iškils į paviršių, sumažinkite ugnį ir virkite koldūnus dar 5-7 minutes arba ilgiau, jei to reikia. 2. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi 10-15 min., kol koldūnai gražiai apskrus. 3. Gruzdintuvėje kepkite koldūnus iki 5 min. ne aukštesnėje nei 180⁰C temperatūroje.
- Laikymo sąlygos
- Atitirpinto produkto pakartotinai neužšaldyti. Laikymo temperatūra: nuo -18°C iki -18°C.
- Pakuotė
- Plastikas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 748,00 kJ / 179,00 Kcal |
Riebalai | 4,90 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 1,60 g |
Angliavandeniai | 23,20 g |
Cukrūs | 0,80 g |
Baltymai | 10,70 g |
Druska | 1,16 g |
Rekomenduojama paros norma
-
Energinė vertė
179 Kcal
748 kJ
9% -
Riebalai
4,9 g
7% -
Sočiosios riebalų rūgštys
1,6 g
8% -
Angliavandeniai
23,2 g
8,9% -
Cukrūs
0,8 g
0,9% -
Baltymai
10,7 g
21,4% -
Druska
1,16 g
48,3%
Kita informacija
- Grynasis kiekis (g/ml):
- 400
- Prekės ženklas:
- TAUTŲ RECEPTAI
- Tiekėjo kontaktai:
- Premia KPC, AB
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.