- Aprašymas
- Esminės puikaus kietojo Rokiškio GRAND sūrio sudedamosios dalys yra: kokybiška žaliava, tobulos brandinimo sąlygos ir, žinoma, aukščiausios kvalifikacijos meistrai. Vienai sūrio galvai, sveriančiai 35 kilogramus, pagaminti sunaudojama net pusė tonos pieno. Sūrio brandinimas gali vykti nuo 1 nerių iki 3 metų,o kai kuriais atvejais – ir ilgiau. Brandinimas lemia skonio intensyvumą.
- Sudedamosios dalys
- PIENAS, valgomoji druska, PIENO rūgšties bakterijų raugas, mikrobiologinės kilmės fermentas.
- Laikymo sąlygos
- Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 6°C.
- Pakuotė
- Polietilenas
Maistinė vertė (100 g/ml)
Energinė vertė | 1440,00 kJ / 346,00 Kcal |
Angliavandeniai | 0,00 g |
Cukrūs | 0,00 g |
Kita informacija
- Prekės ženklas:
- Rokiškio GRAND
- Tiekėjo kontaktai:
- Rokiškio pienas, UAB
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.