Japoniškas sojų padažas MIYATA, 150 ml
- Aprašymas
- Sojų padažas - fermentuotas padažas, pagamintas iš sojos pupelių, skrudintų ryžių ar kviečių grūdų, vandens ir druskos. Tai yra svarbiausias Azijos virtuvės prieskonis, o dabar jis taip pat naudojamas viso pasaulio virtuvėse. Jis taip plačiai naudojamas, kad naudojamas beveik kiekviename rytietiškos virtuvės patiekale. Kinų sojos padažas „Miyata“ ruošiamas japoniško stiliaus, kad būtų pakankamai švelnus sušiams. Valgant sušius žiedai mirkomi miyata padaže, kuris suteikia jiems sensacingą sūrų skonį. Padažas buvo specialiai paruoštas patiekti su sušiais. Pakanka jį derinti su tarkuotu šviežiu imbieru ir tarkuotu česnaku, trupučiu mirino ir gauname originalų sashimi panardinimo padažą.
Kita informacija
- Kilmės šalis:
- Kinija
- Grynasis kiekis (g/ml):
- 150
- Prekės ženklas:
- Miyata
- Tiekėjo kontaktai:
- Blik-M SIA
- Tiekėjas:
Realios prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo esančios nuotraukoje. Prekės, kurias gausite, gali būti kitokioje pakuotėje bei kitokios išvaizdos ar formos. Informacija produkto aprašyme, kuri pateikiama elektroninėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio, todėl nėra tapati informacijai, nurodomai ant produkto pakuotės. Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra išsamesnė ir gali šiek tiek skirtis nuo informacijos, nurodomos elektroninėje parduotuvėje pateiktų prekių aprašymuose. Visada rekomenduojame perskaityti ir vadovautis informacija, esančia ant prekės pakuotės. Akcinių prekių kiekis yra ribotas.